Med de nya innovativa signalomvandlarna IPAQ 202, IPAQ 330 och IPAQ 530 driver KROHNE INOR utvecklingen framåt och sätter ny standard på marknaden genom förbättrad användarvänlighet och nya funktioner.

Läs mer om framtidens signalomvandlare

Upplev framtidens signalomvandlare

Under 2019 firar KROHNE INOR 80 år som temperaturspecialist och innovatör till processindustrin. Med en lång historik av innovationer är KROHNE INOR’s ambition att fortsätta driva utvecklingen framåt med fokus på kundnytta och användarvänlighet.

Läs hela pressmeddelandet

KROHNE INOR firar 80 år
av innovationer

När det gäller mätprecision och maximal stabilitet för mätningen, sätter KROHNE INOR hög standard på den globala marknaden. Med över 75 års erfarenhet har KROHNE INOR byggt upp en unik kompetens i temperaturmätning. KROHNE INOR är en av de största tillverkarna av industriella signalomvandlare och temperaturgivare.

Läs mer om oss

Specialister inom industriell
temperaturmätning

Med det nya trådlösa konceptet – KROHNE INOR Goes Wireless – introducerar vi ett helt nytt sätt att konfigurera och monitorera signalomvandlare. Genom att integrera de trådlösa teknikerna NFC® och Bluetooth® möjliggörs kommunikation med signalomvandlaren via en smartphone eller surfplatta utan att behöva avlägsna enheten från processen.

Läs mer om konceptet 

KROHNE INOR Goes Wireless

Våra produktområden

OPTITEMP Lagersortiment

Beställ idag, installera imorgon!

Läs mer här

Kvalitet och Miljö

INOR har varit tidiga med sitt kvalitetssäkringsarbete. Arbetet med att bygga ett certifierat kvalitetssäkrings-system startade redan 1993. Kvalitetssystemet byggdes upp för att uppfylla kraven i SS-EN ISO 9001, det vill säga att alla funktioner var på något sätt involverade.

Tuv nord ISO-9001-14001 logo

Nyheter

Försäljningen av tryckgivare OPTIBAR flyttas från 1 januari 2023

2023-01-09

KROHNE Inor fokuserar på sin kärnkompetens temperatur och du hittar allt för en hållbar temperaturmätning hos oss.
Det innebär att försäljningen av tryckgivare OPTIBAR från 1 januari 2023 kommer att flyttas över till Fagerberg som sedan tidigare representerar KROHNEs instrument inom flöde och nivå.
Försäljningen sker enligt följande
Temperaturgivare: säljs av KROHNE Inor
Tryckgivare, flödesmätare, nivågivare från KROHNE: säljs av Fagerberg

Välkommen att besöka oss på EURO EXPO i Kiruna!

2022-10-28

9 - 10 november 2022 ställer vi ut på EURO EXPO i Kiruna. Varmt välkommen att besöka vår monter för att ta del av vårt breda produktutbud och för intressanta diskussioner med våra kunniga säljare.... Läs mer

Ses vi på ProcessTeknik?

2022-08-31

Äntligen är det dags för mässa! Varmt välkommen till vår monter C02:32. Här träffar du KROHNE Inors säljare Peter Fridh, Peter de Courcy och Per Ramström samt experter som guidar dig igenom vårt breda produktutbud.... Läs mer