Upplev framtidens signalomvandlare

Med de nya innovativa signalomvandlarna IPAQ 202, IPAQ 330 och IPAQ 530 driver KROHNE INOR utvecklingen framåt och sätter ny standard på marknaden genom förbättrad användarvänlighet och nya funktioner.

Gemensamt för alla tre omvandlarna är hög noggrannhet och pålitlighet med minimal temperaturdrift.  Tack vare den robusta designen har yttre påverkan som omgivningstemperatur, vibrationer (upp till 10 g), fukt och elektromagnetiska störningar minimal inverkan på mätresultatet. Alla tre signalomvandlarna är fullmatade med vår mest avancerade teknik för att ge dig bättre kontroll över din process och förenkla ditt dagliga arbete.

IPAQ 530 som är vår senaste innovation är utrustad med senaste HART 7® vilket ger dig utökad diagnostisk information om processen.

NFC logo

Arbeta smidigare med trådlös kommunikation

Både IPAQ 330 och IPAQ 530 erbjuder ett helt nytt sätt att konfigurera och monitorera signalomvandlare, utan matningsspänning och kablar. Anslut till signalomvandlaren via NFC® eller Bluetooth® och konfigurera genom appen: INOR Connect.  Allt du behöver är en smartphone eller surfplatta.
Tack vare den trådlösa kommunikationen behöver signalomvandlaren inte avlägsnas från processen. Att mäta temperatur har aldrig varit enklare och mer tidsbesparande!

Läs mer om det trådlösa konceptet

IPAQ 202

Signalomvandlare optimerad för Pt100

IPAQ 202 är en modern, lättanvänd signalomvandlare utvecklad specifikt för mätning med Pt100-givare. Robust design och hög kvalitet ger hög prestanda och noggrannhet också under svåra driftsförhållanden.

Läs mer om IPAQ 202

IPAQ 330 - Universal temperature transmitter

IPAQ 330

Universell signalomvandlare med trådlös kommunikation

IPAQ 330 är en modern, isolerad, universell signalomvandlare. Den är utvecklad för att möta högt ställda krav på flexibilitet, noggrannhet och driftsäkerhet. IPAQ 330 är optimerad för kostnadseffektivitet över hela dess livscykel, från lagerhållning och konfiguration, till installation och idrifttagning.

Läs mer om IPAQ 330

IPAQ 530 med HART

IPAQ 530

Universell HART-omvandlare med trådlös kommunikation

IPAQ 530 är en modern, HART®-omvandlare utvecklad för att klara högt ställda krav på noggrannhet och tillförlitlighet.  Fullt kompatibel med HART® 7 och erbjuder IPAQ 530 utökad diagnostisk information. Den har även inbyggd NFC® och stöd för Bluetooth® vilket möjliggör trådlös kommunikation.

Läs mer om IPAQ 530

Funktioner som förenklar din vardag

När KROHNE INOR utvecklade den nya plattformen var vårt mål att skapa funktioner som förenklar användarens vardag och som ger en bättre kontroll över processen. Ett exempel på en sådan funktion är vår förbättrade diagnostik där du bland annat kan se vilken omgivningstemperatur och matningsspänning som signalomvandlaren har utsatts för.  Detta gör det möjligt att upptäcka störningar som kan skada processtyrningen.

En annan mycket uppskattad del är den höga produktsäkerheten. Genom att använda lösenordsskydd kombinerat med historik om när omvandlaren senast konfigurerades och vem som genomförde den kan du känna dig trygg när du använder våra produkter.

Monitoreringsvy för appen INOR Connect

Introduktionsvideo för det trådlösa konceptet

Känn dig trygg med vår höga produktkvalitet

Signalomvandlarna utvecklas och tillverkas i vår fabrik och utvecklingscenter i Malmö vilket gör att vi har full kontroll över hela processen, från idé till färdig produkt. Varje omvandlare som vi skickar iväg har noggrant blivit kontrollerad och testad.  Vi är så trygga med vår produktkvalitet, att alla våra signalomvandlare har 5 års garanti. Den lokala närvaron gör att vi alltid har support nära till hands om något problem mot förmodan skulle dyka upp. Just för att du ska känna dig trygg och för att skapa en så friktionsfri upplevelse som möjligt.

Läs mer om service och tjänster