KROHNE Inor söker en Sales Coordinator

Vi söker en serviceinriktad och utvecklingsorienterad Sales coordinator till KROHNE Inor i Malmö.

På siten som ligger i utkanten av Malmö finns både kontor och produktion. Med 80 års erfarenhet av att utveckla och producera temperaturgivare och signalomvandlare har KROHNE Inor gradvis byggt upp sitt rykte som en internationell ledare och specialistföretag. Dessutom utmärks KROHNE Inor av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla, där man samarbetar mellan avdelningar och hjälper varandra att lösa kundernas unika behov.

Tillsammans med dina två närmaste kollegor ansvarar du för offert- och orderhantering. Du arbetar mot både svenska och internationella kunder inom industrisegment som papper & massa, stål, kemi, energi samt olja & gas.

Din roll och vardag är varierande i både innehåll, kontaktytor och tempo, vilket också gör jobbet extra roligt och händelserikt!

Du har daglig kontakt med flertalet interna och externa personer för att få all den information du behöver för att skapa dina offerter och registrera dina order. Din tekniska förståelse kommer att utvecklas tillsammans med teamet. Det finns goda möjligheter till att variera kontorsarbete med distansarbete. KROHNE Inor månar om sina anställdas trivsel och välmående och värdesätter samtidigt medarbetarnas bidrag till en lärande, samarbetande och serviceinriktad kultur.

Rekryteringen är ett samarbete mellan KROHNE Inor och Randstad. Du blir anställd av Inor Process AB. Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se, före den 2024-05-08. Har du frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten är du välkommen att kontakta nadia.milotti@randstad.se eller på 0768554059.

Genom att rekrytera personal med olika yrkeskompetenser och olika bakgrunder kan vi möta de förväntningar våra globala kunder ställer på oss. Som medarbetare på KROHNE Inor får du en möjlighet att vara med i ett dynamiskt företag med spännande utveckling där kvalitet och miljö är givna begrepp för alla.

Som Sales coordinator på KROHNE Inor tror vi att du är en person som:

  • har ambitioner – det syns genom att du tar ansvar och drivs av att lära dig nya saker.
  • kan arbeta i ett team där man hjälper varandra och tar hjälp av varandra.
  • är social, framåt och har förmåga att ta både egna beslut och initiativ till att hitta den information du behöver för att sätta samman underlagen.
  • har öga för att se både helheter och detaljer som gör skillnad.

KROHNE Inor är en del av koncernen KROHNE Group. KROHNE är världsledande tillverkare och leverantör av processinstrumentering och mätlösningar för många olika industribranscher över hela jorden. KROHNE Inor arbetar på en bred internationell marknad inom industrisegment som energi, kemi, olja och kärnkraft. KROHNE Inor har en ställning som en av de världsledande leverantörerna av utrustning för temperaturmätning som till stor del bygger företagets stora tekniska kunnande inom området. Utveckling av nya produkter och tekniska lösningar är en central del i företagets strategiska arbete med att bibehålla och att utveckla sin position på marknaden.

Position: Sales coordinator
Anställning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2024-05-08

Rekryteringen är ett samarbete mellan KROHNE Inor och Randstad. Du blir anställd av Inor Process AB. Har du frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten är du välkommen att kontakta nadia.milotti@randstad.se eller på 0768554059.

Ansökan: Ansök nu via Ranstad

KROHNE Inor – Measure the facts

Träffa några av KROHNE Inors medarbetare och se hur de arbetar.

Menu

Kontakta oss

Vad gäller ditt ärende?

Hittar du inte vad du söker? Gå till Kontakta oss