Öppet hus_kollage_webb_text_2

Den 30 maj öppnar vi upp dörrarna på KROHNE Inor för våra kunder och bjuder in till en halvdag med lunch, produktinformation, mingel och ett exklusivt fabriksbesök. Vi tar dig med bakom kulisserna på vår fabrik och visar tillverkningsprocessen av signalomvandlare och temperaturgivare från början till slut. Upptäck det noggranna arbete som ligger bakom varje produkt vi tillverkar och få en djupare förståelse för vår verksamhet. Du får även möjlighet att lära dig hur en temperaturgivare är uppbyggd, hur man trådlöst konfigurerar en signalomvandlare med appen INOR Connect och ta del av vårt breda produktutbud. Dessutom får du njuta av en läcker lunch från foodtrucken FISKY BUSINESS och möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom branschen under vårt mingel.

Vi ser fram emot att dela denna halvdag med dig!

Anmäl dig redan idag för att garantera din plats. Evenemanget är kostnadsfritt och du hittar anmälningsformuläret längst ner på sidan.

Information

Eventet är kostnadsfritt, vi bjuder på lunch, kaffe och kunskap.

Datum och tid
30 maj kl 12:00 – 16:00

Plats
Inor Process AB
Travbanegatan 10,
213 77 Malmö

Frågor
Kontakta Peter Fridh, Account Manager Syd på 040-312 509 eller peter.fridh@inor.se

Program

  • Mingel och lunch som serveras av foodtrucken FISKY BUSINESS
  • Utforska våra produkter och senaste innovationer genom tre utställningar.
    – Temperaturgivares uppbyggnad.
    – Trådlös konfiguration av signalomvandlare med appen INOR Connect.
    – Produktutställning med vårt breda produktutbud.
  • Under fabriksrundturen får du se tillverkningsprocessen av signalomvandlare och temperaturgivare från början till slut. Dessutom besöker vi temperaturlabbet, där du kommer lära dig vikten av kalibrering för noggranna mätningar. Det är en unik möjlighet att förstå både tillverkningsteknik och vetenskapliga principer.
  • Dagen avrundas med mingel.
Vi bjuder på smarrig lunch från foodtrucken FISKY BUSINESS, Sveriges enda MSC-certifierade foodtruck som drivs av paret Hannes och Sofia.

Anmälan Öppet hus på KROHNE Inor 30 maj

*” anger obligatoriska fält