KROHNE INOR revolutionerar underhållsarbetet i processindustrin med trådlös teknik

Med det nya trådlösa konceptet – KROHNE INOR Goes Wireless – introducerar KROHNE INOR ett helt nytt sätt att konfigurera och monitorera signaomvandlare. Genom att integrera de trådlösa teknikerna NFC och Bluetooth möjliggör KROHNE INOR kommunikation med omvandlaren via en smartphone eller surfplatta utan att behöva avlägsna enheten från processen.

Via det intuitiva gränssnittet i appen ”INOR Connect” kan signalomvandlaren enkelt konfigureras efter behov. Den nya appen erbjuder bland annat en funktion som gör det möjligt att enkelt och snabbt kopiera en konfiguration till flera omvandlare. Vidare finns en monitoreringsfunktion för att underlätta vid felsökning.

Det nya konceptet lanseras tillsammans med IPAQ 530 som är den första signalomvandlarem med inbyggd NFC och med Bluetooth via modemet ICON-BT. Den är även utrustad med den senaste HART 7 för utökad diagnostik.

IPAQ 530 är en modern, isolerad och universell signalomvandlare som finns i både huvud- och skenmonterat utförande samt med ATEX och IECEx- godkännande. Den är utvecklad för att möta högt ställda krav på flexibilitet, noggrannhet och driftsäkerhet, krav som våra kunder ställer inom bl a Stål, Kemi, Papper & Massa samt Energi.

IPAQ 530 är vårt senaste steg i KROHNE INOR’s nya industriella plattform där de tidigare lanserade och mycket uppskattade produkterna varit IPAQ 202 och IPAQ 330. Med teknik som NFC och Bluetooth är vi med och utvecklar processindustrin mot en trådlös framtid och vidare digitalisering, säger Benny Björkander, VD på KROHNE INOR.

Presskontakt

Benny Björkander
VD
Benny.Bjorkander@inor.se
040 – 312 501

Patrik Jacobsson
Marknadskommunikationsansvarig
Patrik.Jacobsson@inor.se
040 – 312 502

Pressbilder

NFC kommunikation med Smartphone
NFC kommunikation med Smartphone
KROHNE INOR trådlöst koncept
KROHNE INOR trådlöst koncept
ICON-BT ansluten till IPAQ C530
ICON-BT ansluten till IPAQ C530
INOR Connect app
INOR Connect app
Live monitorering via INOR Connect
Live monitorering via INOR Connect
IPAQ C/R530
IPAQ C/R530
Menu

Kontakta oss

Vad gäller ditt ärende?

Hittar du inte vad du söker? Gå till Kontakta oss