Ny app och Bluetooth kommunikation nu tillgängligt för våra tryckgivare

OPTICHECK Pressure Mobile App med tryckgivare

Bluetooth kommunikation finns nu som tillval för våra tryckgivare OPTIBAR PC/ PM 5060 och OPTIBAR DP 7060. Med appen OPTICHECK Pressure Mobile kan du på ett smidigt sätt hantera konfigurering,  idrifttagning, verifiering, diagnostik och övervakning av tryckgivarna helt utan trådbunden anslutning. Det enda verktyg du behöver är en smartphone eller surfplatta.

Tack vare den långa räckvidden* som Bluetooth erbjuder kan du kommunicera med tryckgivaren även när den är placerad svåråtkomligt. Det innebär att service och diagnostik enkelt kan utföras på avstånd.
Bluetooth-funktionen är integrerad i display- och konfigurationsmodulen på tryckgivaren. Det betyder att du kan eftermontera en displaymodul med Bluetooth i dina befintliga tryckgivare och få tillgång till alla funktioner i appen OPTICHECK Pressure Mobile.

Lättnavigerad app
Appen OPTICHECK Pressure Mobile tillhandahåller samma funktionalitet som PC-mjukvaran PACTware DTM men helt trådlöst. Menyn i appen är lättnavigerad och låter dig bland annat validera mätvärden och inställningar eller starta diagnostiska funktioner som kontrollerar att enheten har installerats korrekt. Kommunikationen är säker tack vare kryptering och PIN-kod.

Snabb verifiering på plats
Med OPTICHECK Mobile kan du snabbt se aktuell status för hårdvara, programvara och uppmätta värden. Du kan även läsa integrerad diagnostik såsom elektroniktemperatur eller statiskt tryck för djupare analys av din process.

* Bluetooth har en räckvidd upp till 25 m men det kan variera beroende på omgivande miljö.

OPTICHECK Pressure Mobile app enhets information

Exempel 1: Produktöversikt med enhetsinformation och aktuella mätvärden.

Konfigurationsmeny i OPTICHECK Pressure Mobile app

Exempel 2: Konfigurationsmeny med inställningsmöjligheter i appen

OPTICHECK Pressure Mobile Ikon

Ladda ner appen

Download INOR Connect from App Store

 

Download INOR Connect from Google Play Store

Menu

Kontakta oss

Vad gäller ditt ärende?

Hittar du inte vad du söker? Gå till Kontakta oss