KROHNE Inor söker en Elektronikutvecklare/ projektledare

KROHNE Inor är en del av koncernen KROHNE Group. KROHNE är världsledande tillverkare och leverantör av processinstrumentering och mätlösningar för många olika industribranscher över hela jorden. KROHNE Inor arbetar på en bred internationell marknad inom industrisegment som energi, kemi, olja och kärnkraft. KROHNE Inor har en ställning som en av de världsledande leverantörerna av utrustning för temperaturmätning som till stor del bygger företagets stora tekniska kunnande inom området. Utveckling av nya produkter och tekniska lösningar är en central del i företagets strategiska arbete med att bibehålla och att utveckla sin position på marknaden. För mer information, läs mer på: www.krohne-inor.se.

Lockas du av att arbeta i ett teknikorienterat företag med egen utveckling och tillverkning under samma tak? Som ett led i arbetet med utvecklingen av framtida produkter söker KROHNE Inor nu, med placering i Malmö, en erfaren elektronikutvecklare med projektledaregenskaper.

KROHNE Inor är en del av KROHNE Group som är världsledande inom processinstrumentering. Bolaget är i sin tur koncernens Center of Excellence i temperaturmätning. KROHNE Inor befinner sig i en spännande förändringsfas och är i behov av kreativa medarbetare. Bolaget är starkt teknikorienterat och arbetet kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Arbetsuppgifter

Rollen som projektledande elektronikutvecklare är central för att nå företagets mål att ta fram nya och innovativa lösningar. Du kommer att arbeta fokuserat med elektronikutveckling med tyngdpunkt på utveckling av inbyggda system och analog interface-teknik inom temperatursensorer. Rollen är bred med olika uppgifter inom framför allt hårdvaruutveckling och PCB-konstruktion, och du kommer att bidra både som projektledare och genom eget utvecklingsarbete.

Utvecklingsorganisationen består idag av flera kompetenta medarbetare med omfattande kunskaper inom företagets teknik och produkter. Du kommer att ha ett bra stöd från en erfaren organisation och erhålla en gedigen produktkompetens.

Arbetsuppgifterna består bl a av:

  • Ledning av elektronikutvecklingsprojekt, med hänsyn till tid, kostnad och kvalitet
  • Delta och bidra i utveckling av hårdvara, både nyutveckling och produktvård
  • Arbete med kravställning
  • Komponentval
  • PLM-hantering och projektadministration
  • Testning

I princip är all utveckling som sker strategisk och sker både i form av system-/plattformsutveckling som utveckling av enskilda produkter. Arbetet sker enligt en koncerngemensam projektstyrningsmodell. Utvecklingsprojekt kan även ske i samarbete med KROHNE-koncernen i koncerngemensamma projekt som syftar till att utveckla gemensamma system och lösningar.

Din bakgrund

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning med inriktning elektronik och minst fem års arbetslivserfarenhet från en liknande befattning. Antal år i arbetslivet är inte avgörande, men däremot ett gediget tekniskt intresse och en nyfikenhet inför komplexa problem. Du har tidigare vana av att driva produktutvecklingsprojekt mot utsatta kravspecifikationer och vi tror att du har jobbat brett med elektronikutveckling, snarare än smalt och nischat. Din erfarenhet ligger inom inbyggda system och det är klart meriterande om du har kunskaper i Visual Studio och C#/++ och/eller VB.NET. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personlighet

För att trivas och bli framgångsrik i tjänsten tror vi att du är samarbetsinriktad och har lätt för att leda en grupp. Du är öppen och social och delar gärna med dig av dina kunskaper. I dig bor en sann utvecklare med egenskaper som kreativ, nyfiken och modig – men inte dumdristig. Det innebär att du är öppen för nya tekniska idéer och kan ta dig an komplexa problem från olika vinklar. Samtidigt som du är innovativ och idérik har du även förmågan att ta saker i mål och avsluta projekt.

KROHNE Inor erbjuder

I den här rollen erbjuds du goda möjligheter att utveckla dig själv och lära nya saker. Du kommer att arbeta i ett mindre och innovativt företag, med fördelen av att ingå i en större stabil koncern. Det innebär t ex goda möjligheter att påverka och göra skillnad utan att bli en i mängden, men med en internationell dimension. Det råder ett vänligt och hjälpsamt klimat i gruppen som består av fem kompetenta elektronikutvecklare. Du kommer erbjudas en gedigen introduktion och produktubildning. KROHNE Inors produkter må vara små, men är samtidigt avgörande för att optimera processer som producerar värden för miljonbelopp. De bidrar till minskat slöseri och en resurssnål tillverkning.

Information om ansökan

I det här uppdraget samarbetar KROHNE INOR med TOBLOR Consulting. För mer information kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Tobias Lorentzon, telefon 0735-11 10 60. Tjänsten söks via TOBLORs karriärsida: www.toblor.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Position: Elektronikutvecklare/ projektledare

Placering: Malmö

Anställning: Heltid

Ansökan: Ansök nu via TOBLORs karriärsida

Menu

Kontakta oss

Vad gäller ditt ärende?

Hittar du inte vad du söker? Gå till Kontakta oss