Ny smart signalomvandlare för inbyggnad i egen utrustning

KROHNE INOR lanserar OEM202, en digital signalomvandlare för integrering i temperaturgivare, system och maskiner. Den kommer i tre olika utföranden och passar de flesta applikationer tack vare en kompakt design. OEM202 är kompatibel med både Pt100 och Pt1000, såväl som 2-, 3- och 4-trådsanslutningar. Det gör att du kan ansluta omvandlaren till flera olika typer av sensorer.

OEM202 ersätter OEM201 och bygger på KROHNE INOR’s senaste transmitterplattform. Precis som de övriga signalomvandlarna i den nya plattformen har OEM202 hög noggrannhet. Den erbjuder även många smarta funktioner som ger en ökad processkontroll.

Anpassningsbar efter dina behov
Redan i standardutförandet erbjuder OEM202 hög prestanda och funktionalitet. Utöver detta kan vi göra anpassningar både fysiskt och mättekniskt för att tillgodose just dina behov. Exempel på sådana anpassningar är att vi kan justera formfaktorn för att passa just din applikation eller möjliggöra mätning med både PTC-, NTC- och PtX-element.

Smarta funktioner för en tillförlitligare mätning
Det som sticker ut med OEM202 är dess tillförlitlighet. Smarta funktioner som sensorfelkorrigering och systemfelkorrigering hjälper dig att automatiskt korrigera för kända sensor- och systemfel.

OEM202P, OEM202R and OEM202W

Läs mer om de olika versionerna:

OEM202P integrated into sensor
Menu

Kontakta oss

Vad gäller ditt ärende?

Hittar du inte vad du söker? Gå till Kontakta oss