När det gäller mätprecision och maximal stabilitet för mätningen, sätter KROHNE INOR hög standard på den globala marknaden. Med över 75 års erfarenhet har KROHNE INOR byggt upp en unik kompetens i temperaturmätning. KROHNE INOR är en av de största tillverkarna av industriella signalomvandlare och temperaturgivare.

Läs mer om oss

Specialister inom industriell
temperaturmätning

Med det nya trådlösa konceptet – KROHNE INOR Goes Wireless – introducerar vi ett helt nytt sätt att konfigurera och monitorera signalomvandlare. Genom att integrera de trådlösa teknikerna NFC® och Bluetooth® möjliggörs kommunikation med signalomvandlaren via en smartphone eller surfplatta utan att behöva avlägsna enheten från processen.

Läs mer om konceptet 

KROHNE INOR Goes Wireless

IPAQ 530 är en modern, HART®-omvandlare utvecklad för att klara högt ställda krav på noggrannhet och tillförlitlighet. Fullt kompatibel med HART® 7 och erbjuder den utökad diagnostik. Den har även inbyggd NFC® och stöd för Bluetooth® vilket möjliggör trådlös kommunikation.

Läs mer om IPAQ 530

IPAQ 530 –
Ny universell HART-omvandlare med trådlös kommunikation

Våra produktområden

OPTITEMP Lagersortiment

Beställ idag, installera imorgon!

Läs mer här

Kvalitet och Miljö

INOR har varit tidiga med sitt kvalitetssäkringsarbete. Arbetet med att bygga ett certifierat kvalitetssäkrings-system startade redan 1993. Kvalitetssystemet byggdes upp för att uppfylla kraven i SS-EN ISO 9001, det vill säga att alla funktioner var på något sätt involverade.

Tuv nord ISO-9001-14001 logo

Nyheter

Nytt koncept för trådlös konfigurering och monitorering

21/03/2018

Med det nya trådlösa konceptet – KROHNE INOR Goes Wireless – introducerar vi ett helt nytt sätt att konfigurera och monitorera signalomvandlare helt utan matningsspänning och kablar. Genom att integrera de trådlösa teknikerna NFC® och... Läs mera »

IPAQ 530 – Ny universell HART-omvandlare med trådlös kommunikation

20/03/2018

IPAQ 530 är en modern, HART®-omvandlare utvecklad för att klara högt ställda krav på noggrannhet och tillförlitlighet. Den finns i både huvud- och skenmonterat utförande och med ATEX- och IECEx-godkännande. IPAQ 530 är fullt kompatibel... Läs mera »

Välkommen att besöka oss på EURO EXPO i Skellefteå!

19/03/2018

Den 11-12 april ställer vi ut på EURO EXPO i Skellefteå. Varmt välkommen att besöka vår monter för att ta del av våra senaste produktnyheter och för intressanta diskussioner med våra kunniga säljare. Plats: ... Läs mera »